המאכל המועדף עליי הוא קוסקוס. בכל רגע נתון אני מוכנה לאכול קוסקוס, גם בשש בבוקר. ואני רוצה ללמד אתכם להכין את מרק הקוסקוס של סבתא חנה.
קוסקוס של נופר זוהר
(צילום: קאיה שטוירר)

אמא שלי הייתה מושפעת מהשכנה התוניסאית שלנו, שושנה, והייתה עושה קוסקוס דלעת תוניסאי, טריפולטאי, אדום עם מלא מלא דלעת. אבל באמצע החיים אבא שלי ביקש קוסקוס צהוב - אז הפעם נכין את מרק הקוסקוס הצהוב של סבתא חנה, זכרונה לברכה. יש בו חומוסים, עשבים וגם דלעת שמצטרפת בסוף. מבשלים תמיד עם המכסה - והריחות מדהימים.

מרק לקוסקוס של סבתא חנה
40 דירוגים
מרק לקוסקוס
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
18
קרדיט מתכון: נופר זוהר, צילום: קאיה שטוירר