אופן הכנה:
מחממים את הסיר ויוצקים לתוכו שמן זית.
מניחים את נתחי הבשר וצורבים אותם ביחד עם השום, הטימין, התבלינים (כמות לפי הטעם) והפלפל החריף.
חותכים את כל הפטריות לרבעים ואת הפלפל האדום לרצועות – מוסיפים הכול לסיר.
מערבבים היטב את כל תכולת הסיר.
מוסיפים מעט מים עד לחצי גובה התכולה.
סוגרים את הסיר ומביאים לרתיחה.
בעת הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הבשר ועד לקבלת רוטב סמיך.
יוצקים הכול לצלחת הגשה ומוסיפים מלמעלה כוסברה טרייה.