לביבות ספגטי וגבינת פרמזן
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
200
גרם
ספגטי דק או ספגטיני
2
יח'
ביצים
50
גרם
גבינת פרמזן מגוררת
3
יח'
שיני שום, קלופות וקצוצות
3
כפות
פטרוזיליה קצוצה
1
כף
בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל שחור טחון
לטיגון: שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול. שוברים את הספגטי לשלושה חלקים, מבשלים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. שמים את הביצים בקערה גדולה וטורפים אותן. מוסיפים את שאר המרכיבים ואת הספגטי המבושל ומערבבים.
  3. מחממים במחבת את שמן הזית. יוצרים בידיים לביבות מהעיסה ומטגנים אותן משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מעבירים את לביבות הספגטי לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.