אוגוסט הביא איתו חום, לחץ וחרדות. ובנוסף לכל תיכף חג האהבה. מה עושים? קוקטייל מקושט או סתם דרינק פשוט - שנראה מצוין. השיטה: קוביות קרח מקושטות במה שתרצו. יובל שגב, מנהל הבר של מסעדת עמק בראסרי במשמר השרון, מסביר איך עושים את זה בבית.
שגב מסביר שאפשר להשתמש בפרוסות מלפפון (שמתאים בעיקר לג'ין), עשבי תבלין, לימון ופירות נוספים. הוא בחר הפעם בתאנה.
את המרכיבים הללו מכניסים לתבנית קרח ומוסיפים מים - רצוי מסוננים או רותחים למי שאין לו מסוננים.
מקפיאים - ויש לכם קוביות שיתאימו לשלל דרינקים.
שגב גם רקח קוקטייל ביתי בהשראת "ערער ירוק" מתפריט הקוקטיילים של עמק בראסרי:
כותשים בשייקר גרניום לימוני.
מוסיפים חתיכת מלפפון או תפוח ירוק.
מוסיפים מנה של ג'ין, כפית סוכר ו-30 מ"ל מיץ לימון.
משקשקים חזק, מסננים לכוס גבוהה וסוגרים במי טוניק.
מוסיפים קישוט רוזמרין ואת קוביות הקרח המקושטות. לחיים.