![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/07/22/8671744/8671744_35_0_1966_1181_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חב'
(400 גרם) אטריות ביצים רחבות
מעט שמן
350
גרם
בשר בקר טחון
1
יח'
בצל, קצוץ דק
1/4
יח'
כרוב לבן, חתוך לקוביות קטנות
1
כפית
כמון
מלח, פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
מנה לכל המשפחה: אטריות עם בשר טחון וכרוב
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rjmbwuj83אופן ההכנה:
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מוסיפים מעט שמן ומערבבים, כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו. מניחים בצד.
- מחממים כף שמן בסיר שבו בישלנו את האטריות ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שגם הוא מזהיב. מוציאים את הבצל והכרוב לצלחת.
- שמים בסיר את הבשר (אין צורך להוסיף שמן) ומטגנים, תוך ערבוב, עד שהוא משנה את צבעו.
- מחזירים לסיר את הבצל והכרוב. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את האטריות ומערבבים שוב. מגישים מיד.