אופן ההכנה:
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מוסיפים מעט שמן ומערבבים, כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו. מניחים בצד.
- מחממים כף שמן בסיר שבו בישלנו את האטריות ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שגם הוא מזהיב. מוציאים את הבצל והכרוב לצלחת.
- שמים בסיר את הבשר (אין צורך להוסיף שמן) ומטגנים, תוך ערבוב, עד שהוא משנה את צבעו.
- מחזירים לסיר את הבצל והכרוב. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את האטריות ומערבבים שוב. מגישים מיד.