![לחם כשר לפסח, אסנת לסטר](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2021/03/29/ry3LdzyH00/ry3LdzyH00_0_88_669_402_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
6
יחידות
ביצים
3/4
כוס
מים
קורט
מלח
קורט
פלפל שחור
3/4
כוס
קמח מצה
100 גרם
3
כף
שמן קנולה
לשימון התבנית
:רשימת קניות עבור המתכון
מפתיע: לחם כשר לפסח
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rjnmp2mlrאופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- טורפים את הביצים. מוסיפים את המים, המלח והפלפל ומערבבים.
- מוסיפים גם את קמח המצה ומערבבים לבלילה אחידה במרקם של דייסה סמיכה.
- מכסים את הבלילה ונותנים לה לנוח כ-10 דקות, כדי לתת לנוזלים להיספג מעט בקמח המצה.
- משמנים את התבנית ומכניסים אותה ל-5 דקות לתנור החם.
- מוציאים את התבנית מהתנור ויוצקים לתוכה את הבלילה. מחזירים לתנור ואופים כשעה, עד שהלחם מזהיב היטב.
- מניחים ללחם להתקרר לפני שפורסים אותו. הוא יתכווץ ויאבד גובה – אין מה לדאוג, זה נורמלי.