אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- העוגה - שמים בקערה את הביצים והסוכר ומערבבים היטב עם מטרפה. מוסיפים את החמאה, השמן, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים לבלילה אחידה.
- מוסיפים את שאר מרכיבי העוגה ומערבבים רק עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים לתבנית ואופים כ-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים לטמפרטורת החדר.
- הציפוי - שמים את כל מרכיביו בסיר קטן ומערבבים היטב. מבשלים כמה דקות על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב, עד שמתקבל ציפוי מעט סמיך. יוצקים על העוגה ומצננים מעט לפני שמגישים.
- עוד מתכונים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"