אופן ההכנה:
- התיבול: מערבבים את מרכיביו, עד לקבלת תערובת אחידה.
- העוף: מניחים את העוף התבנית משומנת ומורחים אותו בתערובת התבלינים עד לציפוי אחיד. רצוי לעשות זאת לילה לפני ולהניח לעוף לשהות במקרר כמה שעות, כשהוא מצופה בתבלינים.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- דוחסים בתוך העוף את הבצל, שיני השום והטימין. מפזרים מעל עלים משני ענפי טימין ואת הפלפל השחור. מניחים את העוף עם החזה כלפי מטה.
- יוצקים לתבנית את היין וצולים בתנור שעה אחת. לאחר שעה הופכים את העוף, מפזרים פפריקה ומחזירים לצלייה של עוד כחצי שעה. לקראת הסוף אפשר להדליק את הגריל ולהשחים עד למידה הרצויה.