כך עושים:
1. מגרדים את הבצל על החלק העבה בפומפייה ואת הקישוא על החלק הדק. מעבירים לקערה.
2. מוסיפים את יתרת מצרכי הקציצות ומערבבים. מכסים את הקערה ושמים במקרר עד שהרוטב מוכן.
3. קוצצים את הבצל והשום לקוביות קטנות. לסיר רחב יוצקים שמן זית ומטגנים יחד את הבצל והשום במשך 5 דקות.
4. מוסיפים פפריקה, רסק, סילאן ומלח ומערבבים. מוסיפים מים רותחים עד לגובה 8 ס"מ ומבשלים יחד במשך 15 דקות.
5. יוצרים קציצות מתערובת העוף, מומלץ בידיים משומנות, ומכניסים לסיר עם הרוטב.
6. מבשלים יחד במשך 40-30 דקות. מוסיפים פסטה או פתיתים (שימו לב שגובה הרוטב צריך להיות עד גובה הקציצות. אם לא – אפשר להוסיף מים) ומבשלים יחד עד שהפסטה רכה.