כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
7-6
קישואים מגוררים גס
סחוטים היטב מנוזלים
1
כוס
פטרוזיליה קצוצה
4
שיני שום
כתושות
1
בצל גדול,
קצוץ דק
2
בצלים ירוקים
קצוצים דק
2
גבעולי כרישה
קצוצים דק
200
גר'
גבינת פטה
1
כוס
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
1
כף
תערובת לחביתות ופשטידות
(אפשר למצוא בחנות של "חוות דרך התבלינים")
שמן זית איכותי
לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
  2. צרים בידיים רטובות קציצות אחידות בגודלן, טובלים בתערובת פירורי הלחם ואז יש שתי אפשרויות - לאפות בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות במשך 30-40 דקות עד שהן משחימות או לטגן במחבת עם שמן משני הצדדים עד להזהבה.
  3. את הלביבות המוכנות מעבירים לצלחת, ומגישים לצד מטבל מעניין או סלט.
המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים"