![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/11/25/8903546/8903546_0_0_1150_691_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
7-6
קישואים מגוררים גס
סחוטים היטב מנוזלים
1
כוס
פטרוזיליה קצוצה
4
שיני שום
כתושות
1
בצל גדול,
קצוץ דק
2
בצלים ירוקים
קצוצים דק
2
גבעולי כרישה
קצוצים דק
200
גר'
גבינת פטה
1
כוס
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
1
כף
תערובת לחביתות ופשטידות
(אפשר למצוא בחנות של "חוות דרך התבלינים")
שמן זית איכותי
לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
הגבינה כבר בפנים: לביבות זוקיני עם פטה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rjsnpbca2אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
- צרים בידיים רטובות קציצות אחידות בגודלן, טובלים בתערובת פירורי הלחם ואז יש שתי אפשרויות - לאפות בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות במשך 30-40 דקות עד שהן משחימות או לטגן במחבת עם שמן משני הצדדים עד להזהבה.
- את הלביבות המוכנות מעבירים לצלחת, ומגישים לצד מטבל מעניין או סלט.
המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים"