אוכל
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
2
כפות
שמן זית
שיני שום פרוסות
500
גרם
פילה דג
נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
1/4
כוס
זיתי קלמטה פרוסים
50
גרם
חמאה
1/4
כוס
יין לבן חצי יבש
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
1
חבילה
פסטה ארוכה
מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת
1
צרור
בזיליקום טרי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום, קוביות הדג והזיתים ומטגנים כמה דקות עד שהשום מתחיל להזהיב בקצוות.
  2. מוסיפים את החמאה. כשהחמאה כמעט נמסה לגמרי מוסיפים את היין ומצמצמים כ-5 דקות. מתבלים במלח ובפלפל.
  3. מוסיפים את הפסטה אל הרוטב (אם הפסטה מעט יבשה אפשר להוסיף מעט ממי הבישול). מערבבים ומורידים מן האש.
  4. מפזרים למעלה את עלי הבזיליקום ומגישים.