אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. כדאי לוודא שהוא מספיק חם, מכניסים לסיר חתיכה קטנה מהבצק ובודקים שמיד נוצרות סביבה בועות. מנמיכים את הלהבה.
- לוקחים כף מהבצק ומעבירים לשמן. מכינים כך עוד סופגניות. מטגנים 3-2 דקות, עד להשחמה קלה (הסופגניות מתהפכות בעצמן). מוציאים למסננת.
- מומלץ לבצוע סופגניה אחת, ולוודא שהן מוכנות.
- מקשטים באבקת סוכר ובריבה ומגישים.
עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"