אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
35
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לבצק:
350
גרם
קמח תופח
2
ביצים
2
כפות
סוכר
2
שקיקים
סוכר וניל
1
כף
שמן
2
גביעי
אשל
קורט
מלח
1
ליטר
שמן
לטיגון
לקישוט:
אבקת סוכר
ריבה
וכל תוספת שאוהבים (לקישוט)
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק.
  2. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. כדאי לוודא שהוא מספיק חם, מכניסים לסיר חתיכה קטנה מהבצק ובודקים שמיד נוצרות סביבה בועות. מנמיכים את הלהבה.
  3. לוקחים כף מהבצק ומעבירים לשמן. מכינים כך עוד סופגניות. מטגנים 3-2 דקות, עד להשחמה קלה (הסופגניות מתהפכות בעצמן). מוציאים למסננת.
  4. מומלץ לבצוע סופגניה אחת, ולוודא שהן מוכנות.
  5. מקשטים באבקת סוכר ובריבה ומגישים.

עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"