אופן ההכנה (כ-16 חיתוכיות בתבנית בגודל 20X20 ס"מ):
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שמים את החמאה והסוכר בקערה ומקציפים 2 דקות. ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
- מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בזה אחר זה את שאר המרכיבים (למעט אבקת הסוכר). מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה (התערובת תהיה דחוסה - זה בסדר).
- אופים כ-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
- מוציאים מהתנור, מכסים בנייר אלומיניום (כדי לשמור על הלחות) ומצננים. חותכים לריבועים ובוזקים מעל אבקת סוכר מעל. שומרים את החיתוכיות בכלי אטום עד שבוע (בימים חמים כדאי לשמור במקרר).
עוד מתכונים של מירב גביש בבלוג גבישס