אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- לשים יחד את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד, ונותנים לו לנוח 10 דקות על משטח העבודה.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה בעובי של 1/2 ס"מ. קורצים מהבצק עיגולים באמצעות כוס או קורצן בקוטר 8-6 ס"מ.
- מערבבים את כל מרכיבי המלית. מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול, מקפלים לשניים ומהדקים את השוליים בעזרת מזלג.
- מניחים את הסמבוסקים בתבנית. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום. אופים כ-25 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.
עוד מתכונים של אינס שילת ינאי - בבלוג "תיק אוכל"