ברד פודינג
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
45 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
חלה (ללא הקרום)
2
יחידות
ביצים
1/2
כוס
שמנת מתוקה
1
שקית
סוכר וניל או כמה טיפות תמצית וניל
60
גר'
חמאה, חתוכה לקוביות
לרוטב -:
1/2
כוס
סוכר לבן
5-6
כפות
שמנת מתוקה
קמצוץ
מלח ים אטלנטי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. משמנים במעט חמאה תבנית לא גדולה מדי שתוכל להכיל את כל קרעי החלה בצפיפות.
  2. טורפים את הביצים ומערבבים אותן בקערה גדולה עם השמנת המתוקה.
  3. בוצעים את החלה לחתיכות גדולות וטובלים את חתיכות החלה בתערובת הביצים והשמנת למשך מספר שניות.
  4. מסדרים את חתיכות החלה בתבנית אינגליש, ובין חתיכות החלה משבצים את חתיכות החמאה.
  5. אחרי שמסדרים הכול בתבנית, שופכים מעל עוד קצת מתערובת הביצים והשמנת.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180-200 מעלות במשך כחצי שעה.
  7. מכינים את הקרמל - ממיסים סוכר במחבת רחבה על להבה נמוכה. כשהסוכר מתחיל להתקרמל מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמנת מתוקה עד שמתקבל קרמל סמיך (אך לא סמיך מדי) בעל גוון חום בהיר-זהבהב.
  8. מוציאים מהתנור, שופכים מעל את הקרמל, ומגישים.