אופן ההכנה:
- משמנים במעט חמאה תבנית לא גדולה מדי שתוכל להכיל את כל קרעי החלה בצפיפות.
- טורפים את הביצים ומערבבים אותן בקערה גדולה עם השמנת המתוקה.
- בוצעים את החלה לחתיכות גדולות וטובלים את חתיכות החלה בתערובת הביצים והשמנת למשך מספר שניות.
- מסדרים את חתיכות החלה בתבנית אינגליש, ובין חתיכות החלה משבצים את חתיכות החמאה.
- אחרי שמסדרים הכול בתבנית, שופכים מעל עוד קצת מתערובת הביצים והשמנת.
- אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180-200 מעלות במשך כחצי שעה.
- מכינים את הקרמל - ממיסים סוכר במחבת רחבה על להבה נמוכה. כשהסוכר מתחיל להתקרמל מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמנת מתוקה עד שמתקבל קרמל סמיך (אך לא סמיך מדי) בעל גוון חום בהיר-זהבהב.
- מוציאים מהתנור, שופכים מעל את הקרמל, ומגישים.