![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2017/04/02/7691174/7691174_0_0_980_589_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
שוק טלה
פרוסה ל-6 נתחים עם העצם
2
כרשות שלמות
6
ראשי שום ירוק טרי
חצויים
15
שומרים צעירים ונקיים
1
כפית
כורכום
1/2
כף
פלפל לבן גרוס
2
פלפל סודני חריף
1
כף
קימל גרוס
1
כף
סוכר
1/2
כוס
שמן זית
1
כפית
עלי טימין
מים עד לכיסוי
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
מושלם לחג: אוסובוקו טלה עם שום ירוק ושומר
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rkbn6k5dpאופן ההכנה:
- בסיר רחב צורבים את האוסובוקו מכל הצדדים. מעבירים לנייר סופג.
- באותו הסיר מסדרים את הכרשה, השום הירוק והתבלינים ומביאים לרתיחה.
- מחזירים את הבשר לסיר, ומבשלים באיטיות במשך 3 שעות עד לריכוך.