כשר
זמן הכנה
35 דקות
זמן כולל
215 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
שוק טלה
פרוסה ל-6 נתחים עם העצם
2
כרשות שלמות
6
ראשי שום ירוק טרי
חצויים
15
שומרים צעירים ונקיים
1
כפית
כורכום
1/2
כף
פלפל לבן גרוס
2
פלפל סודני חריף
1
כף
קימל גרוס
1
כף
סוכר
1/2
כוס
שמן זית
1
כפית
עלי טימין
מים עד לכיסוי
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. בסיר רחב צורבים את האוסובוקו מכל הצדדים. מעבירים לנייר סופג.
  2. באותו הסיר מסדרים את הכרשה, השום הירוק והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  3. מחזירים את הבשר לסיר, ומבשלים באיטיות במשך 3 שעות עד לריכוך.