
מתכונים כנפיים בטריאקי
(צילום: אסתר דורון צרפתי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
הכנה:
1
ק"ג
כנפיים נקיוות
אפשר לחצות אותן אם רוצים
2
כף
שמן
1
כוס
רוטב טריאקי
1
כפית
פלפל שחור
1
כף
פפריקה אדומה מתוקה
1
כף
מלח
שטוחה
1/2
כוס
מים רותחים
1
יחידה
שומשום
לעיטור (לא חייבים)
:רשימת קניות עבור המתכון
ללקק את האצבעות: כנפיים עסיסיות ברוטב טריאקי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rkcu5gl0i(צילום: אסתר דורון צרפתי)
אופן הכנה:
- מחממים את בתנור ל-200 מעלות במצב טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את הכנפיים בתבנית, מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט המים הרותחים ומערבבים עד לציפוי אחיד.
- יוצקים את המים הרותחים בשולי התבנית. אופים בתנור כחצי שעה, עד להשחמה. מוציאים, הופכים לצד שני ואופים כעשר דקות, עד שהכנפיים שחומות גם מהצד השני.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"