אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך ומקלפים. פורסים לרבעים ומניחים להתקרר (אפשר להכין גם יום לפני).
- מערבבים בקערה את החרדל עם התבלינים, מוסיפים את תפוח האדמה ומערבבים בזהירות עד לכיסוי מלא.
- אופים בתנור על מצב גריל כרבע שעה, עד להשחמה ולמרקם קראנצ'י.
- אפשר להכין גם בלי לבשל את תפוח האדמה מראש, ולאפות בחום בינוני כ-45 דקות.
- אפשר להוסיף לתיבול הבסיסי גם 1-2 שיני שום כתוש או עלי רוזמרין, וכן לגוון בפפריקה חריפה במקום מתוקה ועוד.