אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד שנוצר בצק (ואפשר גם לערבב בכף עץ בקערה עד איחוד).
2. מאחדים עם ידיים רטובות או משומנות לבצק אחיד ומגובש ומעבירים לשקית סגורה. שומרים במקרר במשך שעה או עד שרוצים להכין.
3. מחלקים את הבצק ל-7 חלקים ומשטחים כל חלק, על שיש משומן היטב, אחרת זה יידבק לכם, לעיגול דק.
4. מטגנים את עיגול הבצק הדק על מחבת חמה, עם מעט תרסיס שמן, עד שהמאפה שחום יפה משני הצדדים.
5. בינתיים מערבבים בקערה שמן זית עם זעתר.
6. כשהמאפים מוכנים, מברישים אותם בשמן זית עם זעתר ומגישים. בהגשה מומלץ לפזר מעל גבינה בולגרית מפוררת.