עוגת גבינה
לא כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
170 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לבצק פירורים :
1/2 2
כוסות
קמח תופח
2
יחידות
חלמונים
200
גר'
חמאה רכה
5
כפות
סוכר חום
למלית גבינה:
2
גביעי
שמנת מתוקה
250
מ"ל
גבינת שמנת
1
שקית
סוכר וניל
1
כף
אינסטנט פודינג וניל
גרידה מלימון אחד
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:
  1. להכנת הבצק: מערבבים יחד 2 וחצי כוסות קמח, 2 חלמונים, 200 גר' חמאה רכה ו-5 כפות סוכר חום עד לקבל בצק אחיד.
  2. משטחים את התערובת על תבנית עגולה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות. מניחים לצינון.
  3. להכנת המלית: מקציפים שמנת מתוקה, סוכר וניל גרידת לימון ופודינג ומוסיפים את גבינת השמנת בתנועות קיפול.
  4. מגרדים מהבצק הקר שהצטנן כמות של פירורים ועל היתר שופכים את המלית.
  5. מפזרים את הפירורים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

המתכון באדיבות מימי נאמן מרשת "מאפה נאמן"