אופן ההכנה:
- להכנת הבצק: מערבבים יחד 2 וחצי כוסות קמח, 2 חלמונים, 200 גר' חמאה רכה ו-5 כפות סוכר חום עד לקבל בצק אחיד.
- משטחים את התערובת על תבנית עגולה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות. מניחים לצינון.
- להכנת המלית: מקציפים שמנת מתוקה, סוכר וניל גרידת לימון ופודינג ומוסיפים את גבינת השמנת בתנועות קיפול.
- מגרדים מהבצק הקר שהצטנן כמות של פירורים ועל היתר שופכים את המלית.
- מפזרים את הפירורים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
המתכון באדיבות מימי נאמן מרשת "מאפה נאמן"