אופן הכנה:
- יוצקים לקערת המיקסר את המים ומוסיפים את השמרים. מערבבים כשתי דקות. מוסיפים את הקמח, השמן, הביצים, הסוכר והווניל ולשם במהירות בינונית כ-7 דקות. מוסיפים את המלח ואת הוודקה ולשים 2 דקות.
- מעצבים לכדור, מניחים בקערה, מכסים ומניחים כשעתיים בצד, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- גוזרים נייר אפייה ל- 20 ריבועים בגודל סופגניות. מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות ומגלגלים כל אחת מהן לכדור חלק. מניחים כל אחד מהם על חתיכת נייר אפייה ומניחים לתפיחה של כ-40 דקות.
- שמים שמן לטיגון עמוק בסיר ומחממים אותו ל-160 מעלות ומשאירים את האש על להבה נמוכה, כדי שהשמן לא יבעבע.
- לוקחים ריבוע נייר אפייה עם הבצק התפוח ומניחים בזהירות בתוך השמן. מטגנים את הסופגניות כמה דקות מכל צד, עד שהן מתחילות להשחים. מעבירים לנייר סופג.
- קרם אוריאו: יוצקים לקערת המיקסר את השמנת, מוסיפים את הפודינג ומקציפים כ-2 דקות עד שהקצפת יציבה. מרסקים את העוגיות ומוסיפים אותן לקרם בתנועות קיפול. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור עד למילוי.
- גנש שוקולד: מביאים את השמנת לרתיחה עדינה (במיקרוגל או בסיר). יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ ומחכים כדקה עד להמסתו. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. מעבירים לשקית זילוף ומצננים במקפיא כ-10 דקות.
- כאשר הסופגניות בטמפרטורת החדר, ממלאים אותן בגנאש שהכנו ומעטרים בקרם האוריאו ובאבקת סוכר, קצפת, סוכריות קליק, שברי עוגיות אוריאו ועוד.