![עוגיות שוקולד צ'יפס](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/06/28/r1ttAqtu2/r1ttAqtu2_0_126_1000_601_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
או:
לעוגיות:
100
גרם
חמאה בטמפרטורת חדר
50
גרם (1/4 כוס)
סוכר
50
גרם (1/4 כוס)
סוכר חום בהיר
1
יחידה
ביצה L
175
גרם (1/4 1 כוסות)
קמח
קורט מלח
1
כוס
שוקולד צ'יפס
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
2
כוסות
תערובת לציפוי נאגטס
2
כוסות (480 מ"ל)
מים
1
כוס
קמח תופח
1
כף
סוכר
1/2
כפית
מלח
1
כוס
חלב
1
כף
שמן
1
כפית
תמצית וניל
להגשה:
1
חפיסה
שוקולד מומס
אבקת סוכר
:רשימת קניות עבור המתכון
אפשר גם במחבת: מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס מטוגנות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rktsty8rsאופן ההכנה:
- מכינים את העוגיות - שמים את החמאה, שני סוגי הסוכר, הביצה, הקמח והקמח בקערת מיקסר עם עם וו גיטרה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לפיזור אחיד.
- מגלגלים חתיכות בצק בין הידיים לכדורים בגודל אגוז ומניחים אותם בתבנית שרופדה מראש בנייר אפייה. מצננים שעה במקרר, עד להתייצבות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, עד שהוא חם דיו (180 מעלות).
- מכינים את הציפוי - מערבבים את התערובת לציפוי נאגטס עם המים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. או: מערבבים בקערות נפרדות את החומרים היבשים ואת החומרים הרטובים, ומאחדים ביניהם, עד לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את הכדורים בציפוי ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים כמה דקות עד להשחמה יפה ומוציאים בעזרת כף לנייר סופג. מצננים ומגישים.