אופן ההכנה:
- מכינים את העוגיות - שמים את החמאה, שני סוגי הסוכר, הביצה, הקמח והקמח בקערת מיקסר עם עם וו גיטרה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לפיזור אחיד.
- מגלגלים חתיכות בצק בין הידיים לכדורים בגודל אגוז ומניחים אותם בתבנית שרופדה מראש בנייר אפייה. מצננים שעה במקרר, עד להתייצבות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, עד שהוא חם דיו (180 מעלות).
- מכינים את הציפוי - מערבבים את התערובת לציפוי נאגטס עם המים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. או: מערבבים בקערות נפרדות את החומרים היבשים ואת החומרים הרטובים, ומאחדים ביניהם, עד לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את הכדורים בציפוי ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים כמה דקות עד להשחמה יפה ומוציאים בעזרת כף לנייר סופג. מצננים ומגישים.