מצות מטוגנות
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
5
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
4
יחידות
מצות
4
פרוסות
גבינה צהובה
2
כפות
שמן
קורט מלח
1
יחידה
ביצה
טרופה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. מרטיבים את המצות במים, מניחים על נייר סופג וחותכים לרבעים.
  2. לוקחים ריבוע מצה, מניחים עליו חצי פרוסת גבינה צהובה ומכסים עם ריבוע מצה נוסף.
  3. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את המלח לביצה הטרופה ומערבבים. טובלים את המצות עם הגבינה בביצה משני הצדדים ומטגנים דקה מכל צד, או עד להשחמה ולהמסת הגבינה.
  4. מניחים על נייר סופג ואוכלים חם.
עוד מתכונים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"