עוף פריך עם תפוחי אדמה
כשר
צמחוני
זמן הכנה
60 דקות
זמן כולל
65 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
1/2
כרוב לבן
2
גזרים
קלופים
1
כפית
מלח
1
כף
סוכר
2
כפות
חומץ
או מיץ לימון
4
כפות
מיונז
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה: 1. פורסים את הכרוב לרצועות דקות ויוצרים רצועות דקות גם מהגזר בעזרת קולפן ג'וליאן או קולפן רגיל (קולפים לפרוסות דקות ואותן חותכים לרצועות).
2. מוסיפים לקערה עם הכרוב מלח, סוכר וחומץ ומערבבים היטב. מניחים בצד לשעה.
3. סוחטים היטב את הכרוב והגזר (נפטרים מהנוזלים) ומחזירים לקערה. מוסיפים מיונז, מערבבים ושומרים במקרר עד להגשה.