אופן ההכנה:
- מחממים את התנור לטמפרטורה המרבית.
- פורשים על משטח העבודה נייר אלומיניום בגודל כ-50X50 ס"מ. מניחים עליו את פילה הסלמון, כשהעור פונה כלפי מטה. מרימים את שולי נייר האלומיניום מסביב לדג, כדי ליצור מעין קערה.
- מניחים משני צדי הדג את העגבנייה החתוכה, קליפת הלימון, החמוציות וענפי הטימין והרוזמרין. יוצקים על הדג את היין הלבן ומתבלים במלח ובפלפל. מניחים מעל את קוביית החמאה.
- סוגרים את נייר האלומיניום מעל הדג ומהדקים את הקצוות שלו היטב, כדי ליצור מעטפה אטומה (זה חשוב כדי שהאדים לא יברחו החוצה ויסייעו בבישול הדג).
- אופים כ-12 דקות. מגישים כשהדג עדיין עטוף בנייר האלומיניום ופותחים מול הסועדים.