אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט השוקולד, ומערבבים עם כף עד לאיחוד. לשים מעט בידיים ויוצרים מהבצק כדור. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ל-20 דקות, כדי לאפשר לקוקוס לספוג את הנוזלים.
- יוצרים מהבצק כדורים קטנים, ובעזרת 3 אצבעות מעצבים אותם לצורת פירמידה. מניחים בתבנית.
- אופים כ-15 דקות עד שתחתיות הפירמידות וקודקודיהן מזהיבים. מצננים לטמפרטורת החדר.
- ממיסים את השוקולד, טובלים בו את בסיס הפירמידות ומניחים על נייר אפייה, להתייצבות. אם רוצים, מזלפים שוקולד גם מעל. מאחסנים בצנצנת אטומה.