אוכל
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
5
מצרכים
20
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יחידות
חלבונים
2/3
כוס
(200 גרם) חלב מרוכז
2
כוסות
(200 גרם) קוקוס טחון
קליפה מגוררת מ-2 לימונים
100
גרם
שוקולד – מריר, חלב או לבן
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט השוקולד, ומערבבים עם כף עד לאיחוד. לשים מעט בידיים ויוצרים מהבצק כדור. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ל-20 דקות, כדי לאפשר לקוקוס לספוג את הנוזלים.
  3. יוצרים מהבצק כדורים קטנים, ובעזרת 3 אצבעות מעצבים אותם לצורת פירמידה. מניחים בתבנית.
  4. אופים כ-15 דקות עד שתחתיות הפירמידות וקודקודיהן מזהיבים. מצננים לטמפרטורת החדר.
  5. ממיסים את השוקולד, טובלים בו את בסיס הפירמידות ומניחים על נייר אפייה, להתייצבות. אם רוצים, מזלפים שוקולד גם מעל. מאחסנים בצנצנת אטומה.