![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2020/01/29/9752708/9752708_0_561_1333_801_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
לחי עגל
נקייה משומן
1
ק"ג
זנב שור
1
יחידה
בצל
גדול
1
יחידה
גזר
גדול
1
יחידה
ראש שום
1/2
ליטר
יין אדום
שאוהבים
מעט
מלח ים
מעט
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
שגר ושכח: תבשיל בשר יין
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/ry6xlnsao(צילום: אפיק גבאי)
אופן ההכנה:
- מכניסים לסיר את כל המרכיבים ומוסיפים מים לכיסוי.
- מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ולאחר מכן מנמיכים אותה.
- ממשיכים לבשל עד שהבשר מתפרק לגמרי מהעצמות (8-6 שעות).
- הגשה: מפזרים למעלה קצת מלח וקצת פלפל, ומגישים.
המתכון מתוך "ספר של בשר", מאת אוהד קויתי וגילי בן שחור