אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-250 מעלות במצב גריל. מניחים את נתחי העוף בקערה. מוסיפים את החרדל ומורחים בו היטב את הנתחים - גם מתחת לעור.
- שמים את פירורי הלחם בצלחת. טובלים את נתחי העוף בפירורי הלחם מכל הצדדים ומניחים בתבנית. חותכים את חלקם העליון של ראשי השום ומוסיפים אותם לתבנית. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר אלומיניום וצולים במשך שעה ורבע.
- מסירים את נייר האפייה ונייר האלומיניום וצולים כרבע שעה נוספת, עד שהציפוי משחים.
עוד מתכונים של אפרת מוסקוביץ בבלוג "איך להרשים את חמותך"