אוכל
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
70 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מעט שמן זית
1
יח'
בצל גדול, קצוץ
300
גרם
בשר טחון טרי (רצוי עם שומן כבש)
1
יח'
שן שום קצוצה
1
יח'
צרור מנגולד, חתוך גס (החלק הירוק בלבד)
4-3
יח'
ענפי סלרי (עם העלים), פרוסים
1
יח'
תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך לקוביות
1/2
כוס
בורגול גס, שטוף ומסונן
1/2
כפית
בהרט
קורט כורכום
מעט צ'ילי גרוס
מלח, פלפל שחור גרוס
מיץ מ-1/2 לימון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:
  1. מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה וכבדה ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו, תוך ערבוב והפרדת הפירורים, עד שהוא משנה את צבעו.
  2. מוסיפים את השום, המנגולד, הסלרי ותפוח האדמה ומטגנים כ-5 דקות, תוך ערבוב.
  3. מוסיפים את הבורגול, התבלינים ו-1.5 כוסות מים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה.
  4. מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים.