
אוכל
(צילום: דינה משה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כפות
שמן
1
יח'
בצל קצוץ
1
כפית
ראס אל חנות
1/2
כפית
פלפל שחור
10
יח'
שוקי עוף או 5 כרעיים
3
יח'
גזרים, פרוסים לטבעות
3
יח'
פלפלים אדומים, פרוסים
2
יח'
עגבניות, פרוסות
1
כף
לימון כבוש
4
יח'
שיני שום קצוצות
1/2
כפית
צ'ילי גרוס
1
כפית
מלח גס
2
כוסות
מים
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לקדירת שוקי עוף עם ירקות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/ryxrzpicjאופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-125 מעלות.
- מחממים את השמן בסיר גדול ורחב שמתאים גם לתנור. מוסיפים את הבצל עם חצי כפית ראס אל חנות ו-1/4 כפית פלפל שחור, מערבבים ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העוף ומטגנים עד להזהבה על להבה נמוכה. מוציאים את הכול לצלחת.
- מוסיפים לאותו הסיר את יתר המרכיבים (גם את יתרת ראס אל חנות והפלפל השחור), מערבבים, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
- מחזירים את הבצל והעוף לסיר ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. מוסיפים את כוס המים השנייה ומכניסים לתנור ל-4 שעות. בודקים מדי פעם שנותר רוטב בסיר ואם צריך, מוסיפים מעט מים.