אוכל
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
280 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כפות
שמן
1
יח'
בצל קצוץ
1
כפית
ראס אל חנות
1/2
כפית
פלפל שחור
10
יח'
שוקי עוף או 5 כרעיים
3
יח'
גזרים, פרוסים לטבעות
3
יח'
פלפלים אדומים, פרוסים
2
יח'
עגבניות, פרוסות
1
כף
לימון כבוש
4
יח'
שיני שום קצוצות
1/2
כפית
צ'ילי גרוס
1
כפית
מלח גס
2
כוסות
מים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-125 מעלות.
  2. מחממים את השמן בסיר גדול ורחב שמתאים גם לתנור. מוסיפים את הבצל עם חצי כפית ראס אל חנות ו-1/4 כפית פלפל שחור, מערבבים ומטגנים כדקה.
  3. מוסיפים את העוף ומטגנים עד להזהבה על להבה נמוכה. מוציאים את הכול לצלחת.
  4. מוסיפים לאותו הסיר את יתר המרכיבים (גם את יתרת ראס אל חנות והפלפל השחור), מערבבים, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
  5. מחזירים את הבצל והעוף לסיר ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. מוסיפים את כוס המים השנייה ומכניסים לתנור ל-4 שעות. בודקים מדי פעם שנותר רוטב בסיר ואם צריך, מוסיפים מעט מים.