אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-125 מעלות.
- מחממים את השמן בסיר גדול ורחב שמתאים גם לתנור. מוסיפים את הבצל עם חצי כפית ראס אל חנות ו-1/4 כפית פלפל שחור, מערבבים ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העוף ומטגנים עד להזהבה על להבה נמוכה. מוציאים את הכול לצלחת.
- מוסיפים לאותו הסיר את יתר המרכיבים (גם את יתרת ראס אל חנות והפלפל השחור), מערבבים, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
- מחזירים את הבצל והעוף לסיר ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. מוסיפים את כוס המים השנייה ומכניסים לתנור ל-4 שעות. בודקים מדי פעם שנותר רוטב בסיר ואם צריך, מוסיפים מעט מים.