![סלט אבוקדו עם מוצרלה וארוגולה](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/08/24/H1jZ3xH6n/H1jZ3xH6n_0_23_981_589_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
יח'
אבוקדו
1/2
יח'
בצל סגול
1/2
יח'
צרור עלי ארוגולה
1
יח'
כדור גבינת מוצרלה (רצוי מחלב בפאלו)
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
פשוט אבל חכם: סלט אבוקדו עם קרעים של מוצרלה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s14pz8pxnאופן ההכנה:
- חוצים את האבוקדו, מחלצים כל מחצית מהקליפה ופורסים. פורסים דק את הבצל.
- קורעים ביד באופן גס את עלי הארוגולה ואת המוצרלה.
- מסדרים את המרכיבים בתפזורת בצלחת גדולה. מזליפים מעל שמן זית בנדיבות, ומתבלים גם במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
עוד מתכונים של מירב גביש בבלוג גבישס