
אוכל
(צילום: ליאורה חוברה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
יחידות
שיני שום
כתושות
הכנה:
2
כף
קטשופ
1
כף
רוטב צ'ילי מתוק
1
כף
חרדל איכותי
2
כף
רוטב סויה
כהה
800
גרם
סטייק פרגית
נקי
:רשימת קניות עבור המתכון
הפתיעו את האורחים: סטייק פרגית בתנור
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s19s8xu0j(צילום: ליאורה חוברה)
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט נתחי הפרגיות.
- מוסיפים את הפרגיות לקערה, מערבבים עד לציפוי אחיד, מעבירים את הכול לתבנית פיירקס, מכסים ושומרים במקרר שעתיים לפחות (עדיף לילה שלם).
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור 20 דקות. מוציאים, מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15 דקות נוספות או עד שהפרגיות מוכנות. מוציאים ומגישים מיד.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה