(צילום: ליאורה חוברה)
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט נתחי הפרגיות.
- מוסיפים את הפרגיות לקערה, מערבבים עד לציפוי אחיד, מעבירים את הכול לתבנית פיירקס, מכסים ושומרים במקרר שעתיים לפחות (עדיף לילה שלם).
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור 20 דקות. מוציאים, מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15 דקות נוספות או עד שהפרגיות מוכנות. מוציאים ומגישים מיד.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה