אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
145 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
יחידות
שיני שום
כתושות
הכנה:
2
כף
קטשופ
1
כף
רוטב צ'ילי מתוק
1
כף
חרדל איכותי
2
כף
רוטב סויה
כהה
800
גרם
סטייק פרגית
נקי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
(צילום: ליאורה חוברה)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט נתחי הפרגיות.
  2. מוסיפים את הפרגיות לקערה, מערבבים עד לציפוי אחיד, מעבירים את הכול לתבנית פיירקס, מכסים ושומרים במקרר שעתיים לפחות (עדיף לילה שלם).
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור 20 דקות. מוציאים, מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15 דקות נוספות או עד שהפרגיות מוכנות. מוציאים ומגישים מיד.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה