אופן ההכנה:
- הבצק: לשים את מרכיבי הבצק במשך 10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. מניחים אותו בקערה ומכסים אותה בניילון נצמד. מתפיחים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- המלית: מערבבים את מרכיביה עד לקבלת תערובת חלקה.
- מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ומחלקים אותו לשניים. מרדדים כל עלה בנפרד למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
- מחלקים לריבועים של 8 ס"מ. מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית וסוגרים בצורת מעטפה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מברישים את הגביניות בביצה טרופה ומתפיחים כחצי שעה.
- אופים 25-20 דקות או עד שהגביניות מזהיבות. מוציאים, מצננים ומפדרים באבקת סוכר.