כך עושים:
1. קוצצים דק בצל ירוק, פטרוזיליה ובצל סגול ומעבירים לקערה. מגררים פנימה, על החלק העבה של הפומפייה, את תפוח האדמה.
2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. אם התערובת מאוד רטובה אפשר להוסיף 3-2 כפות קמח.
3. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים עם תרסיס שמן או שמן זית ומברשת.
4. מניחים מעל קציצות מהתערובת, מומלץ עבות יחסית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-35 דקות או עד הזהבה. מומלץ להפוך פעם אחת במהלך האפייה. אם רוצים ניתן לטגן במחבת עם מעט שמן.