![מתכונים סלט פסטה עם תפוח, רימון ודבש](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/08/13/rkNHkYIh3/rkNHkYIh3_0_0_981_589_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לרוטב:
1/3
כוס
שמן זית
2
כפות
חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
1
כף
דבש
1
כף
שומשום קלוי
מלח ופלפל
לסלט:
1
חב' (500 גרם)
פסטה "פרפלה", מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת
1
שקית
עלי בייבי תרד
1
יח'
תפוח מסוג גרני סמית, פרוס דק
1
יח'
בצל אדום, פרוס לרצועות דקות
חופן עלי נענע
1
כוס
גרגרי רימון
100
גרם
שבבי שקדים קלויים
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לסלט פסטה עם תפוח ורימון
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s1fvjl5ciאופן ההכנה:
- הרוטב: שמים את כל מרכיביו בצנצנת ומנערים עד לאיחוד.
- הסלט: שמים הקערה את כל מרכיביו למעט גרגרי הרימון והשקדים, מוסיפים מהרוטב ומערבבים עד לציפוי.
- לפני ההגשה מפזרים מעל את גרגרי הרימון ואת השקדים ומגישים.
* המתכון באדיבות המותג ברילה