מתכונים סלט פסטה עם תפוח, רימון ודבש
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
0
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לרוטב:
1/3
כוס
שמן זית
2
כפות
חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
1
כף
דבש
1
כף
שומשום קלוי
מלח ופלפל
לסלט:
1
חב' (500 גרם)
פסטה "פרפלה", מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת
1
שקית
עלי בייבי תרד
1
יח'
תפוח מסוג גרני סמית, פרוס דק
1
יח'
בצל אדום, פרוס לרצועות דקות
חופן עלי נענע
1
כוס
גרגרי רימון
100
גרם
שבבי שקדים קלויים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. הרוטב: שמים את כל מרכיביו בצנצנת ומנערים עד לאיחוד.
  2. הסלט: שמים בקערה את כל המרכיבים למעט גרגרי הרימון והשקדים, מוסיפים מהרוטב ומערבבים עד לציפוי.
  3. לפני ההגשה מפזרים מעל את גרגרי הרימון ואת השקדים ומגישים.

* המתכון באדיבות המותג ברילה