אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים פרט למלח ולשים על מהירות איטית במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים על מהירות 2-3 במשך
10 דקות נוספות.
2. מכסים את הקערה ומתפיחים בחוץ במשך 45 דקות.
3. חותכים את הבצק ל-10 חתיכות שוות במשקלן ומועכים כל חתיכת בצק למעין פיתה. מגלגלים לרולדה הדוקה ומניחים לכל הרצועות לנוח על השיש, כשהן מכוסות, למשך 15 דקות.
4. מאריכים כל רצועה כזאת לאורך 20 ס"מ בערך וקושרים לצורת קשר רגיל. מניחים בתבנית תנור עם נייר אפייה.
5. מכסים את הלחמניות במגבת ומתפיחים עד שהן כמעט מכפילות את נפחן.
6. טורפים בקערה קטנה חלמון עם מים ומלח ומברישים את הלחמניות. מפזרים שומשום בנדיבות.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות או עד הזהבה.