קציצות לחם, אפרת מוסקוביץ
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
8
יח'
פרוסות לחם או חלה
2
יח'
ביצים
3
כפות
גבינת קוטג' (רגישים למוצרי חלב יכולים לוותר)
1
יח'
צרור פטרוזיליה, קצוץ
1
יח'
בצל קטן, קצוץ
פלפל שחור טחון
מלח
1
כוס
פירורי לחם זהובים
שמן לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. שמים את פרוסות הלחם (כולל הקשה) בקערה. מוסיפים מים עד לכיסוי ומשרים דקה. שופכים את המים וסוחטים היטב בידיים את הלחם.
  2. מפוררים את הלחם בידיים לתוך קערה, מוסיפים את הביצים, הפטרוזיליה, הבצל, הגבינה והתבלינים ומערבבים היטב.
  3. מחממים היטב שמן עמוק במחבת. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות בגודל של שזיף. משטחים אותן מעט וטובלים בפירורי לחם מכל הצדדים.
  4. מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה, ומגישים.