אופן ההכנה:
1. מברישים את פרוסות הלחם במעט שמן זית וממליחים בעדינות.
2. צורבים את הלחם על מחבת פסים עד שנוצרים פסים יפים. מוציאים ושומרים בצד.
3. חותכים את הנקטרינה לשניים ומוציאים את הגלעין. חותכים את החצאים לרבעים.
4. מזלפים מעט שמן זית על מחבת פסים וצורבים את הנקטרינות משני הצדדים עד שנוצרים פסי צריבה עדינים.
5. פורסים את הגבינה לפרוסות דקות.
6. מניחים פרוסות גבינה על הלחם, ומעל הגבינה מניחים נקטרינות צלויות, מעט עלי תימין, מלח ופלפל שחור. אם רוצים ניתן לזלף מעל מעט דבש.