yk13973002
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
6
פרוסות לחם מחמצת משובח
או באגט/ ג'בטה
1
חבילה (125 גרם)
גבינת קממבר
או גבינת ברי
3
כפות
שמן זית
1/2
כפית
מלח
2-3
נקטרינות מכל סוג שאוהבים
4-5
ענפי תימין
מעט מלח גס
פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה: 1. מברישים את פרוסות הלחם במעט שמן זית וממליחים בעדינות.
2. צורבים את הלחם על מחבת פסים עד שנוצרים פסים יפים. מוציאים ושומרים בצד.
3. חותכים את הנקטרינה לשניים ומוציאים את הגלעין. חותכים את החצאים לרבעים.
4. מזלפים מעט שמן זית על מחבת פסים וצורבים את הנקטרינות משני הצדדים עד שנוצרים פסי צריבה עדינים.
5. פורסים את הגבינה לפרוסות דקות.
6. מניחים פרוסות גבינה על הלחם, ומעל הגבינה מניחים נקטרינות צלויות, מעט עלי תימין, מלח ופלפל שחור. אם רוצים ניתן לזלף מעל מעט דבש.