אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מעט
שמן לטיגון
1
כוס
גריסי פנינה
שטופים ומסוננים
2
תפוחי אדמה
קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1
בצל גדול
קצוץ ודק
1
גזר
קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
קולורבי בינוני
קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2
כוס
פטרוזיליה
קצוצה דק
1
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור
6
כוסות
מים
או ציר עוף
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגריסים ומערבבים.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט המים, ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מעבירים ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים 45-60 דקות, עד שהגריסים מוכנים. מדי פעם בודקים את כמות המים בסיר, ואם יש צורך – מוסיפים עוד קצת מים (או ציר, אם יש).
מתכונים נוספים של ירון ופזית פלד - בבלוג "Easy Recipes"