אחד היתרונות בלגדול בעמק הירדן הוא שהעמק הזה עשיר בתמרים. למדתי בקיבוץ כינרת, והייתה שם חנות כיפית עם כל סוגי התמרים, פשוט תצוגה שלא נגמרת - חייני, מג'הול, ברי. חגיגה. לי כילדה זה היה אושר. העדפתי אותם על ממתקים, כי אין כמו ממתקים של הטבע.
אז עכשיו, אחרי שבלבלתי לכם את המוח, בואו נכין טבולה תמרים: לקחתי את התמרים וגילענתי אותם, שמתי אותם במג'ימיקס, והפכתי אותם לטבולה. אין פה שום בורגול ושום חיטה, ערבבנו את כל זה עם מלא עשבים, רימונים, פיזרנו אהבה ושקדים, והתיישבנו בסוכה. שיהיה לנו חג שמח מאוד.
למתכונים נוספים של השפית נופר זוהר לחצו כאן