אחד היתרונות בלגדול בעמק הירדן הוא שהעמק הזה עשיר בתמרים. למדתי בקיבוץ כינרת, והייתה שם חנות כיפית עם כל סוגי התמרים, פשוט תצוגה שלא נגמרת - חייני, מג'הול, ברי. חגיגה. לי כילדה זה היה אושר. העדפתי אותם על ממתקים, כי אין כמו ממתקים של הטבע.
טאבולה תמרים של נופר זוהר
(צילום: קאיה שטוירר)
אז עכשיו, אחרי שבלבלתי לכם את המוח, בואו נכין טבולה תמרים: לקחתי את התמרים וגילענתי אותם, שמתי אותם במג'ימיקס, והפכתי אותם לטבולה. אין פה שום בורגול ושום חיטה, ערבבנו את כל זה עם מלא עשבים, רימונים, פיזרנו אהבה ושקדים, והתיישבנו בסוכה. שיהיה לנו חג שמח מאוד.
טאבולה תמרים צהובים
5 דירוגים
טאבולה תמרים של נופר זוהר
כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
קרדיט מתכון: נופר זוהר, צילום: קאיה שטוירר

למתכונים נוספים של השפית נופר זוהר לחצו כאן