אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה שבה תגישו את הסלט את רוטב הסויה, המיונז, החומץ, החרדל, הפפריקה ופלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- חותכים את הבאגט לפרוסות עבות. מחממים במחבת מעט שמן, מוסיפים את פרוסות הבאגט ומתבלים בשום הכתוש, מלח ופלפל. מטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד שהפרוסת זהובות ופריכות, מוציאים ושומרים בצד. משאירים את המחבת על האש.
- אם משתמשים בשאריות עוף מוכן, מחממים אותן מעט במחבת. אם אין שאריות עוף: שוטפים ומייבשים את חזה העוף, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים במחבת עד שהוא מוכן. פורסים או קורעים לנתחים.
- מוסיפים את העוף לקערה עם הרוטב.
- שוטפים את החסה ומייבשים היטב (הייבוש חשוב כי מים שיישארו על העלים ימהלו את הרוטב ויקלקלו את המרקם הפריך של הסלט). קורעים את העלים היבשים לתוך הקערה עם הרוטב.
- פורסים את הבצל לטבעות, חותכים את העגבנייה ומוסיפים אותם לקערה.
- מערבבים את הסלט בעזרת קצות האצבעות. מוסיפים את פרוסות הבאגט ואוכלים מיד.