אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לרוטב:
1
כף
חרדל דיז'ון
או גרגרים
1
כף
סילאן
1
כף
מיץ לימון
1/4
כפית
מלח טבעי כמו הימליה
פלפל שחור
לפי הטעם
לסלט:
2
כוסות
קינואה כהה
מבושלת ( 3/4 כוס קינואה יבשה)
1
כוס
עלי סלט
שטופים וקצוצים
1
כוס
עלי בייבי תרד
שטופים וקצוצים
100
גרם
גבינה צפתית 5% פרוסה לקוביות
תחליף גבינה טבעוני או טופו מבושל
1
כוס
פירות העונה חתוכים
(תותים, תפוחים, נקטרינות, שזיפים או כל פרי אחר)
1
כוס
צנוניות
שטופות היטב ופרוסות לפרוסות דקות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. הרוטב: מערבבים את מרכיביו ושומרים בצד עד השימוש.
  2. הסלט: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים בזהירות. מוסיפים את הרוטב רגע לפני ההגשה, מערבבים קלות ומגישים.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ובעלת האתר "סודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה"