![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2020/04/20/9919110/9919110_6_131_1990_1196_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לרוטב:
1
כף
חרדל דיז'ון
או גרגרים
1
כף
סילאן
1
כף
מיץ לימון
1/4
כפית
מלח טבעי כמו הימליה
פלפל שחור
לפי הטעם
לסלט:
2
כוסות
קינואה כהה
מבושלת ( 3/4 כוס קינואה יבשה)
1
כוס
עלי סלט
שטופים וקצוצים
1
כוס
עלי בייבי תרד
שטופים וקצוצים
100
גרם
גבינה צפתית 5% פרוסה לקוביות
תחליף גבינה טבעוני או טופו מבושל
1
כוס
פירות העונה חתוכים
(תותים, תפוחים, נקטרינות, שזיפים או כל פרי אחר)
1
כוס
צנוניות
שטופות היטב ופרוסות לפרוסות דקות
:רשימת קניות עבור המתכון
ארוחה קלה בקערה אחת: סלט קינואה וגבינה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s1tzigpcoאופן הכנה:
- הרוטב: מערבבים את מרכיביו ושומרים בצד עד השימוש.
- הסלט: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים בזהירות. מוסיפים את הרוטב רגע לפני ההגשה, מערבבים קלות ומגישים.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ובעלת האתר "סודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה"