אופן ההכנה:
- במיקסר מערבבים את הביצים, השמן, החלמונים והמים יחד עם השמרים. מוסיפים בהדרגתיות את הקמח, הסוכר, הדבש והמלח, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. בשלב הלישה הסופי מוסיפים כ-10 חתיכות רחת לוקום קצוצות לרבעים וחצי כוס פיסטוקים קצוצים.
- לאחר קבלת תערובת אחידה מתפיחים את הבצק בקירור עד לתפיחה כפולה.
- מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים, מרדדים ליצירת 8 רצועות שוות, קולעים קליעת 4, ומחברים את הקצוות.
- משאירים לתפיחה נוספת ומורחים את הבצק התפוח בביצה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות, ואופים כ-25 דקות.
- כשמתקבלת חלה זהובה מברישים אותה במי סוכר.