אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה טורפים יחד חלב עם מיץ לימון וביצים. מכניסים פנימה את חלקי העוף וסוגרים היטב את הקערה. מעבירים למקרר לשעתיים או למשך הלילה.
2. בינתיים מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הציפוי.
3. מוציאים את העוף מהמשרה ומצפים בקמח המתובל. מצפים שוב במשרה ושוב בקמח ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם יתרת העוף.
4. בשלב הזה ניתן לטגן את חלקי העוף בשמן עמוק עד הזהבה יפה או להתיז תרסיס שמן על העוף ולאפות ב-200 מעלות במשך 30-45 דקות או עד הזהבה. זמן האפייה תלוי בגודל חלקי העוף.
טריק לממהרים: את מרכיבי הציפוי העבירו לשקית חזקה (לא כזו מהסופר), למשל שקית פלסטיק עם סגירה. הכניסו את חלקי העוף, אחד או שניים בכל פעם. סגרו ושקשקו. הוציאו את העוף לאחר ניעור קל, והנה חסכתם לכם הרבה בלגן וכלים לשטיפה!