אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד שנוצר בצק (והאמת שלגמרי אפשר לערבב בכף עץ בקערה עד איחוד).
2. מאחדים עם ידיים רטובות או משומנות לבצק אחיד ומגובש ומעבירים לשקית סגורה. שומרים במקרר במשך שעה או עד שרוצים להכין.
3. קוצצים את התרד גס ומעבירים לקערה. מוסיפים קוטג' וגבינה צהובה ומערבבים.
4. מחלקים את הבצק ל-7 חלקים ומשטחים כל חלק, על שיש משומן היטב, אחרת זה יידבק לכם, לעיגול דק.
5. מניחים באמצע שתי כפות מהמילוי וסוגרים לצורת חצי ירח. מועכים מעט בידיים משומנות.
6. מטגנים את המאפה על מחבת חמה, עם מעט תרסיס שמן, עד שהמאפה שחום יפה משני הצדדים.
7. מגישים חם.