yk14011535
כשר
צמחוני
זמן הכנה
110 דקות
זמן כולל
130 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
74
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
420
גרם (3 כוסות)
קמח תופח
400
גרם (2 מכלים)
יוגורט בטעם טבעי
4
כפות
שמן זית
2
כפיות
סילאן
או מייפל
1
כפית
מלח
למילוי:
1
קופסה
קוטג' 5%
או 9%
120
גרם
גבינה צהובה מגורדת
1/2
שקית
עלי תרד בייבי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד שנוצר בצק (והאמת שלגמרי אפשר לערבב בכף עץ בקערה עד איחוד).
2. מאחדים עם ידיים רטובות או משומנות לבצק אחיד ומגובש ומעבירים לשקית סגורה. שומרים במקרר במשך שעה או עד שרוצים להכין.
3. קוצצים את התרד גס ומעבירים לקערה. מוסיפים קוטג' וגבינה צהובה ומערבבים.
4. מחלקים את הבצק ל-7 חלקים ומשטחים כל חלק, על שיש משומן היטב, אחרת זה יידבק לכם, לעיגול דק.
5. מניחים באמצע שתי כפות מהמילוי וסוגרים לצורת חצי ירח. מועכים מעט בידיים משומנות.
6. מטגנים את המאפה על מחבת חמה, עם מעט תרסיס שמן, עד שהמאפה שחום יפה משני הצדדים.
7. מגישים חם.