![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2021/07/15/r1X3w9Oapu/r1X3w9Oapu_0_182_3000_1803_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
5
תפוחי אדמה
מבושלים במים עם מלח
4
גבעולי שמיר
רק העלים
1
בצל קטן
חתוך לטבעות
1/2
כפית
מלח ים
קורט פלפל שחור
4
כפות
שמן זית
2
כפות
חומץ יין לבן
:רשימת קניות עבור המתכון
קלאסיקה: סלט תפוחי אדמה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sj3ilhqpnאופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה בשפע מים עם כפית מלח יחד עם הקליפה עד שהם מתרככים.
- מסננים, מצננים וקולפים, חותכים לחצי או כל צורה שתרצו.
- מפרידים את עלי השמיר מהגבעול, פורסים את הבצל לטבעות.
- שמים הכל בקערה עם מלח, פלפל, חומץ, שמיר ובצל ומערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה.
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית