כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
45 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
5
תפוחי אדמה
מבושלים במים עם מלח
4
גבעולי שמיר
רק העלים
1
בצל קטן
חתוך לטבעות
1/2
כפית
מלח ים
קורט פלפל שחור
4
כפות
שמן זית
2
כפות
חומץ יין לבן
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את תפוחי האדמה בשפע מים עם כפית מלח יחד עם הקליפה עד שהם מתרככים.
  2. מסננים, מצננים וקולפים, חותכים לחצי או כל צורה שתרצו.
  3. מפרידים את עלי השמיר מהגבעול, פורסים את הבצל לטבעות.
  4. שמים הכל בקערה עם מלח, פלפל, חומץ, שמיר ובצל ומערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה.
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית