אופן ההכנה:
- מכינים את הפקאנים המסוכרים - מחממים מחבת על חום בינוני-נמוך. מוסיפים למחבת המרכיבים – אגוזי פקאן, חמאה וסוכר, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות. מעבירים את הפקאנים המסוכרים לצלחת עם נייר אפייה עליה ונותנים לאגוזים להצטנן למשך מספר דקות. שימו לב לא לטעום את הפקאנים ישר שהם מסיימים את הבישול כי הסוכר המקורמל רותח בשלב זה.
- בקערת ערבוב מניחים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים. בקערה נוספת מניחים את כל המרכיבים הרטובים ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים את תערובת המרכיבים הרטובים לתערובת המרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. התערובת המתקבלת סמיכה יותר מתערובת פנקייק רגילה.
- מחממים מחבת על חום בינוני נמוך. מניחים במחבת מעט חמאה לצורך טיגון הפנקייקים, ויוצקים למחבת פנקייקים בגודל המועדף. זמן הבישול המדויק תלוי בעובי של הפנקייק שתבחרו לעשות. מטגנים את הפנקייק על חום בינוני-נמוך, הופכים את הפנקייק לצד שני כאשר רואים שמתחילות להיווצר בועות על גבי הפנקייק. משלימים את הטיגון מהצד השני ומורידים מהאש. ממשיכים כך גם ליתר התערובת.
- מגישים עם סירופ מייפל ואגוזי פקאן מסוכרים מעל.
דניאלה נויפלד היא בעלת הבלוג "העדשים השמחות"