אופן הכנה:
- הרוטב: שמים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
- המוקפץ: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- מרתיחים מים בסיר וחולטים את הברוקולי כחמש דקות, מסננים.
- מחממים את השמן בווק גדול. מערבבים את רצועות העוף עם הקרונפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומעבירים לווק. מקפיצים כדקה או עד שהעוף משנה את צבעו.
- מוסיפים את הברוקולי והנודלס, מערבבים וממשיכים להקפיץ.
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים עד לציפוי אחיד, טועמים ומתקנים תיבול. כאשר העוף מוכן לגמרי, מורידים מן האש, בוזקים שומשום מעל ומגישים.
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף