אוכל
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לרוטב:
1
פחית
קרם קוקוס
3
כפות
חמאת בוטנים טבעית חלקה
3
כפות
רוטב סויה
למוקפץ:
1/2
שקית
שקית נודלס מאסטר שף
1/2
יח'
ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
2-3
כפות
שמן
1
יח'
חזה עוף שלם, חתוך לרצועות
3
כפות
קורנפלור
שומשום (להגשה)
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. הרוטב: שמים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
  2. המוקפץ: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
  3. מרתיחים מים בסיר וחולטים את הברוקולי כחמש דקות, מסננים.
  4. מחממים את השמן בווק גדול. מערבבים את רצועות העוף עם הקרונפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומעבירים לווק. מקפיצים כדקה או עד שהעוף משנה את צבעו.
  5. מוסיפים את הברוקולי והנודלס, מערבבים וממשיכים להקפיץ.
  6. מוסיפים את הרוטב, מערבבים עד לציפוי אחיד, טועמים ומתקנים תיבול. כאשר העוף מוכן לגמרי, מורידים מן האש, בוזקים שומשום מעל ומגישים.
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף