אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- טוחנים את שיבולת השועל עד שנשארות מעט מאוד חתיכות שלמות. מעבירים לקערה.
- מוסיפים את הקמח, הסוכר, האגוזים ואת אבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים, השמן והווניל ומערבבים עד לאיחוד.
- יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מהתערובת. ומניחים אותם בתבנית. אם העיסה נוזלית מדי, אפשר להשתמש בכף. חשוב לרווח בין העוגיות.
- נועצים במרכז כל עוגייה חצי אגוז פקאן ואופים כ-20 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות.