אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים קלות את התבנית.
- מסדרים את פרוסות הבטטה בתבנית כך שייצרו שכבה אחידה, אופים בתנור כ-10 דקות או עד לריכוך קל. מוציאים ומניחים בצד. לא מכבים את התנור.
- מחממים את השמן במחבת ומקפיצים בה את הפטריות כ-4 דקות. מוסיפים את התרד, האגוז המוסקט ואת היין הלבן ומקפיצים עוד עד שהתרד מצטמצם. מורידים מן האש ומניחים בצד.
- מערבבים בקערה את הביצים, הקוטג' והשמנת עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הבולגרית, המלח, הפלפל, הטימין והעגבניות המיובשות ומערבבים שוב. מוסיפים את הפטריות והתרד, מערבבים ויוצקים על פרוסות הבטטה.
- אופים 40-30 דקות עד שהמאפה מזהיב היטב. מוציאים ומגישים.